Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Een cruise schip brengt u overal

Een cruise schip is het belangrijkste en misschien wel indrukwekkendste onderdeel van een cruisevakantie. Deze schepen zijn enorm groot en goed uitgerust, en ze zullen u dan ook elke keer weer verbazen. Globus Cruise Vakanties heeft verschillende cruise schepen waarmee een cruise vakantie kan worden gevaren. Wij werken samen met diverse rederijen. Zo zijn er kleine boten waarmee u op vakantie kunt, maar ook cruise schepen die zo groot zijn dat u wellicht twee keer moet kijken.

Veel faciliteiten aan boord

Dat ze zo groot zijn is ook niet zo raar, want een gemiddeld cruise schip kan wel zo'n 1500 passagiers meenemen op reis. Daarnaast zijn er dikwijls een zwembad, verschillende whirlpools, diverse restaurants, winkels en andere faciliteiten aan boord te vinden. Een gemiddeld cruise schip beschikt over zo'n 400 bemanningsleden per reis welke de gehele reis aan boord verblijven. Deze zijn natuurlijk noodzakelijk voor de service aan boord, maar ook voor het onderhouden en besturen van het cruise schip tijdens de reis.

Ga voor genot, ontspanning en ontdekking

Zoals gezegd biedt Globus Cruise Vakanties cruise reizen aan op schepen van verschillende rederijen. Zo zijn er Holland America Line, MSC cruises, AIDA cruises, Royal Carribean International, Celebrity Cruises en Azamara Club cruises. De 'Oasis of the Seas' behoort tot de vloot van Holland America Line en is het grootste cruise schip ter wereld. Wanneer u voor een cruise vakantie van Globus Cruise Vakanties kiest, verblijft u gegarandeerd op de grootste schepen van de wereld welke u een immens aanbod geven aan indrukkende innovatie, luxe en faciliteiten voor zowel jong als oud. Genot, ontspanning en ontdekking zijn woorden die uw cruise vakantie zullen typeren. Bekijk het aanbod van de cruise schepen meteen in het onderstaande overzicht.

Azamara Club Cruises
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken