MSC Lirica

MSC cruises heeft een vloot met allerlei verschillende schepen qua grootte en faciliteiten. Een van deze schepen is de MSC Lirica, die onder de middelgrote cruiseschepen valt. Het schip geeft onderdak aan meer dan 2000 passagiers die de keuze hebben uit verschillende hutsoorten. Deze hutten zijn allemaal erg ruim en geven de passagiers alle faciliteiten die van een hut verwacht mogen worden, waaronder een minbar en een persoonlijk kluisje om waardevolle spullen in op te bergen. Qua eten kunt u uw hart ophalen op de MSC Lirica. Er zijn namelijk drie restaurants én een zelfservice restaurant waar u bij de laatstgenoemde 24/7 kunt genieten van een hapje en een drankje.

Aan boord van de MSC Lirica kunt u altijd vriendelijk, gezellig en gastvrij personeel vinden dat altijd voor u klaar zal staan. De service staat hier hoog in het vaandel en er wordt ook alles aan gedaan om dit uit te stralen. Als passagier komt u nooit iets te kort wanneer het aankomt op de  activiteiten aan boord. Zo zijn er twee zwembaden, een bibliotheek, een casino, een Virtual Reality Center, een discotheek, een kapper en nog vele andere zaken aanwezig aan boord. Voor gezinnen met jonge kinderen is het ook heerlijk ontspannen op het schip doordat er twee kinderclubs aanwezig zijn die uw kinderen graag bezig houden gedurende de dag. Een prima vakantie beleeft u dus op de MSC Lirica.
 

MSC Lirica

Tonnage: 59058
Lengte: 251,25
Sterren: 3
Breedte: 28,80
In gebruik: 2003
Aantal passagiers: 1560
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken