Majesty of the Seas

De Majesty of the Seas is een van de eerste schepen in de Royal Caribbean vloot. Het is na een complete makeover weer volledig in de running. De intimiteit van het schip is behouden gebleven, maar de faciliteiten zijn uitgebreid en voldoen aan alle eisen van de hedendaagse cruiseganger. De faciliteiten aan boord zijn zeer compleet: zo kunt u bijvoorbeeld klimmen op de rotsklimwand aan boord en heeft u de beschikking over enkele zwembaden en een running track op het bovenste dek. Verder kan er gebasketbald en gegamed worden in de gamehal.

Luxe faciliteiten, ook voor kinderen

Voor kinderen is er voldoende te beleven de Majesty of the Seas cruise. Voor élke leeftijd is er iets te doen, van jeugdprogramma's voor baby's. peuters en kleuters tot tiener lounges. Verder kan er genoten worden van een schitterende broadway show in het theater of kunt u een gokje wagen in het mooie casino waar u zich helemaal in Las Vegas waant. Drink vervolgens een drankje in één van de negen bars en clubs of ga shoppen in de vele winkeltjes in het tax free shopping center.

Dineren in stijl

Dineren kunt u in een van de vele restaurants. Wie eens wat anders wilt, kan behalve het hoofdrestaurant ook kiezen voor pizza bij Sorrento's Pizza of een heerlijke maaltijd in het 50's restaurant Johnny Rockets. Voor een kopje koffie kunt u terecht bij Café Latté-tudes. Kortom: er is voldoende te beleven aan boord van dit schitterende cruise schip.
 

Majesty of the Seas

Tonnage: 73941
Lengte: 268,22
Sterren: 4
Breedte: 32,2
In gebruik: 1992
Aantal passagiers: 2744
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken