MSC Musica

De MSC Musica is een met vier sterren beoordeeld cruise schip van de rederij MSC Cruises. Het is het eerste schip van de Musica klasse dat in 2006 de zee op ging. Er is plek voor meer dan 2500 passagiers die allen de keuze hebben uit een groot aanbod aan verschillende hutten. Zo is er keuze uit binnenhutten, buitenhutten, balkonhutten en suites. Elke soort hut valt binnen een ander budget, dus er is voor ieder wat wils.

Er zijn veel unieke faciliteiten aan boord van MSC Musica die niet veel gezien worden op andere schepen. Zo bevat dit schip een wijnbar waar u een gezellige avond wijn kunt proeven en een sushi bar voor heerlijke sushi. Voor de rokers is er een speciale rokerslounge aangelegd zodat u in gezelschap van uw sigaretje of sigaar kunt genieten. De fitnessruimte bevat niet alleen maar apparatuur waarmee u zelf aan de slag kunt gaan maar er zijn ook mogelijkheden tot yogalessen en aerobics zodat u in groepsverband fit kunt blijven. In deze speciaal ingerichte ruimte is er ook een aanbod aan sauna en stoombad waarbij u ook voor andere ontspannende behandelingen terecht kunt.

Sportactiviteiten zoals golf en tennis kunnen ook uitgevoerd worden aan boord,  om erna te kunnen ontspannen in het theater, casino of discotheek. Gezinnen met jonge kinderen of tieners is er ook genoeg te beleven in de kinderclubs of in de spelletjes hal. Iedereen kan genieten aan boord van de Musica.

MSC Musica

Tonnage: 92409
Lengte: 293,80
Sterren: 4
Breedte: 32,20
In gebruik: 2006
Aantal passagiers: 2550
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken