Adventure of the Seas

De Adventure of the Seas is een schip uit de Voyager klasse van Royal Caribbean. Het is een compleet drijvend vakantieoord en biedt volop avontuur en vertier voor het hele gezin. Op het verbazingwekkende Adventure of the Seas vindt u bijvoorbeeld een Royal Promenade waar naar hartenlust geshopt kan worden.

Activiteiten aan boord

Ook zult u zich niet vervelen door de vele activiteiten die aan boord ondernomen kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de rolschaatsen onderbinden op de indoor inline skate baan. Tevens kunt u een potje minigolf spelen of gebruik maken van de klimwand of het basketbal veld tijdens uw  Adventure of the Seas cruise. Verder zijn er vier mooie zwembaden, een solarium, zes whirlpools en een fitness center met lessen zoals Tai Chi en Yoga. Tevens wordt het schip binnenkort uitgerust met een outdoor bioscoopscherm.

Verschillende restaurants

Dineren kunt u doen in één van de vele restaurants aan boord van de Adventure of the Seas. Natuurlijk is er het hoofdrestaurant, maar er zijn ook andere restaurantjes wanneer u wilt variëren. Johnny Rockets is een authentiek 50's restaurant, Jade serveert Aziatische gerechten waaronder Sushi en voor gebakjes en koffie kunt u terecht bij Café Promenade.

Hutten upgrade

De hutten op de Adventure of the Seas zijn luxe ingericht, en dit wordt binnenkort alleen nog maar beter. Er worden namelijk upgrades doorgevoerd waardoor alle hutten straks voorzien zijn van een flatscreen tv en wifi. Daarbij zijn er digitale wegwijzers in de vorm van touch screen tablets waardoor het navigeren op het schip een stuk eenvoudiger wordt.

Kortom: De Adventure of the Seas biedt voor elke verwende cruiseganger volop uitdagingen en belevenissen en maakt uw cruisevakantie de ultieme droomvakantie!

Adventure of the Seas

Tonnage: 138000
Lengte: 311
Sterren: 4
Breedte: 38,6
In gebruik: 2001
Aantal passagiers: 3114
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken