Veendam

De Veendam kan maar liefst 1350 passagiers vervoeren waardoor hij tot de middelgrote schepen wordt gerekend. Holland America Line is van oorsprong een Nederlandse vloot maar deze is nu in Amerikaanse handen. De Nederlandse stijl is echter wel nog altijd terug te vinden in de schepen, natuurlijk in de naam maar ook in de kunst die aan boord te vinden is. De Veendam heeft een zeer klassieke uitstraling door de aanwezigheid van teakhout en koperbeslag elementen. Dit cruiseschip beschikt over een zwembad en twee whirlpools. Verder is er de keuze tussen maar liefst drie buffetrestaurants en twee specialiteiten restaurants, dus ook op culinair gebied is er voldoende keuze.

Als liefhebber van een rustig avondje entertainment kunt u kiezen voor een leuke voorstelling in het theater of de spanning opzoeken in het casino, natuurlijk zijn kunt u ook een drankje drinken in de ontspannen sfeer in de meerdere bars en lounges aan boord. Met kinderen is het ook gemakkelijk vertoeven op de Veendam doordat het schip beschikt over een kinderclub. Zowel jong als oud zal zich dus niet vervelen tijdens de cruise.

Veendam

Tonnage: 57092
Lengte: 219,15
Sterren: 4
Breedte: 30,80
In gebruik: 1996
Aantal passagiers: 1350
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken