AIDAdiva

De rederij AIDA is van Duitse afkomst en heeft zijn streven om een zo informeel mogelijke sfeer te creëren. Dit doet men door de schepen zoals de AIDAdiva te voorzien van een moderne uitstraling. Vele diners worden genuttigd in een van de buffet restaurants waarbij u als passagier zelf kunt bepalen wanneer u aan tafel schuift en aan welke tafel u plaatsneemt. Ook zijn de fooien en drankjes inbegrepen bij de cruiseprijs, wat betekent dat u ongelimiteerd kunt genieten aan boord van de AIDAdiva! Mocht u voor meer luxe willen gaan, dan kunt u dineren in één van de drie specialiteitenrestaurants. Hier kunt u á la carte eten tegen een bijbetaling.

Het hart van het schip, ook wel het theatrium bevat een wellness center van maar liefst 2000m2 aan oppervlakte. Laat u dus eens lekker verwennen en kom hier helemaal tot rust. Verder zijn hier ook bars en lounges te vinden waar u altijd terecht kunt voor een heerlijk drankje.

Na een ontspannen dag kunt u hierna meedoen aan een buitenactiviteit zoals volleybal, golf putting of jogging track. Ook kunt u meedoen aan vele activiteiten die georganiseerd worden wanneer het schip aan land is, zo kunt u een yogales meedoen op het strand of mountainbiken door de straten van de stad. Beleef uw vakantie op een geheel nieuwe manier aan boord van de AIDAdiva.

AIDAdiva

Tonnage: 68500
Lengte: 251,70
Sterren: 4
Breedte: 32,20
In gebruik: 2007
Aantal passagiers: 2050
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken