Vision of the Seas

Vision of the Seas is één van de zes schepen in de Vision klasse van Royal Caribbean. Dit schip is van alle gemakken voorzien, zoals u dat van een eersteklas cruiseschip mag verwachten. Het schip is ingericht met veel glas, waardoor het een lichte en open uitstraling heeft. Hierdoor kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op het gehele schip. Door de combinatie van hout, leer en pastelkleuren krijgt de Vision of the Seas een mooie en rustige uitstraling.

Diverse stijlvolle restaurants

Er is genoeg keuze in restaurants aan boord van de Vision of the Seas. U kunt natuurlijk dineren in het hoofdrestaurant, maar er is ook genoeg keuze omtrent specialiteiten, bijvoorbeeld Chops Grille (Steakhouse), Giovanni's Table (Italiaanse keuken) en Izumi (Aziatische keuken en Sushi). Verder zijn er nog een aantal plaatsen waar u terecht kunt voor de kleine trek of een snack, bijvoorbeeld het officiële Ben & Jerry's café en Windjammer Café.

Theater, shopping en meer...

In het Atrium zult u diverse winkels tegenkomen, waar u tax free kleding, sieraden en andere zaken kunt kopen. Verder kunt u gebruik maken de arcade hal waar u naar hartenlust kunt gamen. Ook de sportievelingen kunnen hun hart ophalen, want er is een jogging track en een klimwand. Verder is er een theater waar genoten kan worden van verschillende shows, twee zwembaden en zes bubbelbaden, en daarnaast kunt u buiten een filmpje kijken op het grote outdoor bioscoopscherm.

Aan boord van de Vision of the Seas is voldoende te beleven, ook voor kinderen. Er zijn kinderclubs voor alle leeftijden en daarbij zijn er hangout areas voor tieners. Wilt u optimaal genieten tijdens uw vakantie? Kies dan een Vision of the Seas cruise!

Vision of the Seas

Tonnage: 78340
Lengte: 279
Sterren: 4
Breedte: 35,6
In gebruik: 1998
Aantal passagiers: 2435
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken