Radiance of the Seas

Een van de meest luxe schepen uit de Radiance klasse van de Royal Caribbean vloot is het schip Radiance of the Seas. Dit schip is extra luxe ingericht omdat het recentelijk helemaal is opgeknapt en daarom is voorzien van talloze nieuwe features. Zo zijn er veel dineer opties bijgekomen. U kunt niet alleen kiezen uit de gebruikelijke restaurants zoals het hoofdrestaurant en diverse specialiteitenrestaurants Chops Grille en Portofino, maar ook uit Samba Grill (Steakhouse), Giovanni's Table (Italiaans), Rita's Cantina (Mexicaans), Izumi (Aziatisch) en Chef's Table. Dineren op de Radiance of the Seas is dus absoluut een fantastische culinaire ervaring.

Entertainment aan boord

Op een Radiance of the Seas cruise kunt u gebruik maken van diverse opties omtrent entertainment. Zo is er recentelijk een outdoor bioscoopscherm op het schip toegevoegd, maar ook de sportievelingen kunnen hun hart ophalen op dit schip. Het Radiance of the Seas cruise schip beschikt namelijk diverse sportfaciliteiten zoals een fitnesscenter, een klimwand, een basketbalveld, een jogging track en een mini golf baan. Shoppen doet u in de tax free winkeltjes in het shopping center. 's Avonds zijn er diverse shows in het theater en kunt u natuurlijk genieten van een drankje in de vele bars die op de Radiance of the Seas te vinden zijn.

Relax vakantie

Op het schip zijn drie zwembaden en drie whirlpools te vinden. Ook kunt u gebruik maken van de Vitality Spa waar u kunt genieten van diverse behandelingen zoals massages, gezichtsbehandelingen en acupunctuur. Een Radiance of the Seas cruise staat dus garant voor een luxe en ontspannende vakantie met heerlijk eten. Boek uw Radiance of the Seas cruise vandaag nog!

Radiance of the Seas

Tonnage: 90090
Lengte: 293
Sterren: 4
Breedte: 39
In gebruik: 2001
Aantal passagiers: 2501
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken