Statendam

Het middelgrote cruiseschip Statendam is onderdeel van de vloot van Holland America Line. Dit schip kan ongeveer 1600 passagiers vervoeren en biedt aan ongeveer 600 bemanningsleden onderdak. Het interieur is voorzien van hout- en koperbeslag en heeft daardoor een luxe en mooie uitstraling. De comfortabel ingerichte hutten zijn optimaal ingericht en er is voldoende keuze uit diverse hutten en suites in verschillende categorieën.

Aan boord zijn twee zwembaden waar heerlijk genoten kan worden van een frisse duik. Tevens zijn er twee whirlpools om even helemaal tot rust te komen. In het Culinary Arts Center worden kooklessen en kookdemonstraties aangeboden. Voor de liefhebbers van een modern en strak ingericht café is er het mooie Explorations Café.

Verveling is niet mogelijk op de Statendam, want er is onder andere een kunst gallerij, een theater, een discotheek en een casino. Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven: er zijn diverse kinderfaciliteiten en het schip wordt aangemerkt als 'kindvriendelijke'. Het personeel zal er voor zorgen dat u niks tekort komt, want service staat erg hoog in het vaandel. Het personeel van Indonesische en Filipijnse afkomst is altijd vriendelijk en gastvrij. Kortom: de Holland America Line Statendam heeft alles te bieden voor een schitterende cruise vakantie.

Statendam

Tonnage: 55819
Lengte: 219,15
Sterren: 4
Breedte: 30,80
In gebruik: 1993
Aantal passagiers: 1260
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken