Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Genieten van een mooie en goedkope cruise

Vakantie vieren is iets wat veel Nederlanders jaarlijks doen. Meestal trekken we richting de Middellandse Zee voor een kampeervakantie of gaan voor wat meer luxe in een hotel of appartement. Wij hebben een andere suggestie voor u: wat dacht u van een goedkope cruise vakantie, met zijn tweeën, met vrienden of met het hele gezin. Een goedkope cruise vakantie betekent niet dat u inlevert op het gebied van luxe. Integendeel, want de meeste cruiseschepen zijn bekroond met 4 sterren en kunnen dus vergeleken worden met een chique hotel.

Luxe faciliteiten voor weinig geld

Een cruise goedkoop boeken is al een voordeel op zich, maar wacht maar tot u een stap op het cruise schip zet. Hier wordt u overweldigd door de luxe en het comfort dat het schip u aanbiedt. Zo staat de uitstekende service bij vele rederijen centraal en bevatten de meeste schepen minimaal een zwembad, wellness centrum, diverse restaurants en kinderclubs. Een goedkope cruise vakantie biedt u dus alles wat een goed hotel u ook biedt, maar gaat zelfs een stapje verder in zijn faciliteiten.

Genieten voor jong en oud

Ga met uw hele gezin op een goedkope cruise richting een van de vele bestemmingen die Globus u te bieden heeft. Ieder schip heeft voor jong en oud leuke activiteiten te bieden. Aan boord kunt u zelf beslissen hoeveel geld uit uitgeeft: kiest u er bijvoorbeeld voor om iedere avond in een van de specialiteiten restaurants te eten of gaat u dagelijks heerlijk eten bij een van de buffet restaurants die bij de prijs zijn inbegrepen? U kunt zelf uw hele vakantie invullen binnen het budget dat bij u past. Kies dus voor een van de goedkope cruises van Globus Cruise Vakanties. 

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken