Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Cruisen met kinderen, de ultieme gezinsvakantie!

Elk jaar verkiezen steeds meer mensen een cruisevakantie met het hele gezin boven een all inclusive vakantie in een resort op het vaste land. Een cruise-vakantie geeft u de gelegenheid samen te genieten van alle faciliteiten van het schip en de variëteit aan schitterende bestemmingen die worden aangedaan. Een cruise met kids is een goede optie, want er zijn zeer veel mogelijkheden aan boord zodat jong en oud zich prima kan amuseren. Denk bijvoorbeeld aan een interactief spetterpark, waterkanonnen, bungee trampolines, tienerdisco's, een bekroond programma vol opwindende en leuke activiteiten en een nooit opdrogende bron van vruchtensap en frisdrank. Een cruise met kinderen is iets wat u en uw kinderen nooit zullen vergeten.

Cruise met kinderen? Kies voor een frisdrankpakket

Pizza, hamburgers, hot dogs - voor de jongste gasten heeft Royal Caribbean een kindermenu met al hun favorieten, maar ook met gezondere opties. En wat denkt u dat uw kinderen zullen vinden van onbeperkt frisdrank kunnen drinken zolang als de cruise duurt? Wanneer u kiest voor een kindvriendelijke cruise, dan kunt u het frisdrank en vruchtensappakket aanschaffen voor slechts slechts enkele euro's per dag! Natuurlijk kunt u als ouder ook gebruik maken van dit pakket, maar u kunt ook kiezen voor een waterpakket of wijnpakket. Een cruise met kids wordt zo dus extra aantrekkelijk, zowel voor u als ouder als voor de kinderen.

Kindvriendelijke cruises met Royal Caribbean

De cruiseschepen van Royal Caribbean bieden tal van faciliteiten die uw kinderen (en uzelf) eindeloos bezighouden en vermaken. Wat dacht u van een wedstrijdje klimmen, een partijtje mini-golf of een miniatuurboot bouwen tijdens een workshop? Op de Freedom schepen is het zelfs mogelijk om te golfsurfen op de Flowrider. Natuurlijk wilt u als ouder ook even kunnen relaxen zonder steeds op de kids te hoeven letten. Op de kindvriendelijke cruises van Royal Caribbean kunt u uw kinderen daarom achterlaten in een professionele kinder- en jeugdclub.

Adventure Ocean kinder- en jeugdclub

Royal Caribbean is wereldwijd bekend om haar zeer professionele kinder- en jeugdclub, The Adventure Ocean Club. Hier helpen we u om de cruise met uw kinderen tot een onvergetelijke ervaring maken. Al het personeel van Adventure Ocean® heeft een diploma op het gebied van onderwijs, recreatie of aanverwant terrein van een erkende hogeschool of universiteit, of heeft een daaraan gelijke ruime ervaring in het werken met kinderen van zes maanden tot 17 jaar oud. Verder zijn ze allemaal getraind en gediplomeerd in EHBO voor kinderen en hebben ze veel ervaring in het omgaan met groepen kinderen. Wees dus gerust, uw kinderen zijn in goede handen. Het Adventure Ocean® jeugdprogramma zorgt ervoor dat uw kinderen zich geen moment vervelen. Op deze manier is een cruise met uw kinderen voor zowel u als uw kids een fantastische ervaring.

De begeleide activiteiten zijn verdeeld over zeven leeftijdsgroepen:

  • Aqua Babies (6-18 maanden) Aqua Babies telt zes themasessies en laat baby's kennismaken met verschillende vaardigheden en activiteiten om te doen en over na te denken.
  • Aqua Tots (18-36 maanden) In de zes Aqua Totssessies worden peuters via creatieve spelletjes gestimuleerd hun wereld te verkennen en zo hun verbeelding en zelfvertrouwen te vergroten. Het meedoen van ouders is vereist voor de Aqua Tots.
  • Aquanauts (3-5 jaar) Activiteiten als: vingerverven, verkleedpartijen, met blokken spelen, boetseren, muziek, talentenjacht, kastelen bouwen. Het meedoen van ouders is vereist voor de Aquanauts.
  • Explorers (6-8 jaar) Activiteiten als: hints, talentenjacht, tekenen, sporttoernooien, zoektochten, verkleedoptocht, Adventure Science, bingo en ijscofeestjes.
  • Voyagers (9-11 jaar) Activiteiten als: karaoke, filmavond, carnavalsavond, bordspelen, ballonvolleybal, Adventure Science, bingo, roeien en ijsco-/pizzafeestje.
  • Navigators (12-14 jaar) Speciaal bedacht voor jonge tieners. Meedoen met activiteiten, zwembadfeestjes en spelletjes of lekker chillen met je nieuwe vrienden in de Living Room.
  • Guests (15-17 jaar) De hele dag aan alles meedoen of gaan en komen wanneer je wilt. Lekker rondhangen in de Living Room of partyen in tienernightclub Fuel Optix.

Kortom, een cruise met kids is de ultieme gezinsvakantie; met zoveel te beleven aan boord zullen uw kinderen zich geen moment vervelen!

Uitbreiding dienstverlening voor gezinnen met kinderen

Royal Caribbean International breidt haar dienstverlening naar gezinnen met kinderen uit zodat we uw cruise met kids nóg geweldiger kunnen maken dan deze al is. De rederij voert namelijk extra verbeteringen aan het bekroonde Adventure Ocean-jongerenprogramma door, als extra voorzieningen om elk lid van het gezin een zorgeloze vakantie te garanderen. Met My Family Time Dining krijgen de kinderen in 45 minuten een volledig avondmaal geserveerd waarna ze samen met gekwalificeerde begeleiders terugkeren naar Adventure Ocean. Op die manier kunnen de ouders rustig verder genieten van hun diner. Ook over de middag stopt de pret voor de 3 tot 11-jarigen niet met de Lunch and Play optie. De kinderen krijgen een lunchbox geserveerd zoals de ouders die hebben samengesteld en genieten ondertussen van spelen, films en cartoons.

De activiteiten en voorzieningen voor de Royal Babies (6-18 maanden) en Royal Tots (18-36 maanden) worden ook uitgebreid. Royal Caribbean kondigt samenwerkingen aan met Fisher-Price, Crayola en Huggies. Op die manier wordt niet alleen aangepast speelgoed voorzien en uitgeleend, maar hoeven de ouders zelfs geen babyvoeding, luiers en babyverzorgingsproducten meer mee te nemen op cruise. Stroll n'Roll a Mile is een speciale ochtendoefening voor ouders met jonge spruiten in kinderwagens. Sitters at Sea is een nieuwe kinderoppasdienst in de kajuit. Daarbij houdt een begeleider gewapend met Fisher-Price speelgoed en Mattel gezelschapsspelen de kinderen gezelschap tot de ouders terugkeren.

Jonge cruisers hebben voortaan hun eigen leeshoek in de Adventure Family Library. 's Avonds leest een medewerker van Adventure Ocean zelfs verhalen voor het slapengaan terwijl de kinderen al dan niet in pyjama genieten van melk en koekjes. Dank zij de samenwerking met Mattel worden overdag rond de H2O Zone gezelschapsspelen gespeeld. Gasten in de suites kunnen zelfs spelen in hun kajuit laten bezorgen.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken