Cruise naar diverse bestemming in Noord Europa

Noord-Europa heeft bijzonder veel te bieden aan de toerist die van luxe houdt. Er zijn veel verschillende steden en culturen te vinden. Een cruise naar het mooie IJsland bijvoorbeeld, of naar Spitsbergen of om het Noorderlicht verkennen. Dit gebied heeft een rijke geschiedenis, en dat is een van de redenen waarom Noord-Europa jaarlijks weer zoveel bezoekers trekt. Er zijn veel open zeeën in het gebied zoals de Oostzee en de Barentszzee. Deze bieden ruimte voor een gevarieerd aanbod van cruises door het noorden van Europa. Geniet van de mooie fjorden aan de lange uitgestrekte kust van Noorwegen. Dit schitterende gebied bevat meer dan honderd eilanden, hoge bergen, gletsjers, inhammen en dalen. Deze verschijnselen zijn te danken aan de ijstijd. Er is nog een groot voordeel, u kunt gewoon vertrekken vanuit Nederland. Wij van Globus bieden diverse cruises naar Noord-Europa voor u online aan!

Geniet van IJsland met een cruise

IJsland is een eilandstaat. Een eilandstaat betekent eigenlijk dat het een land is wat niet verbonden is met het vasteland. Daarom kunt u IJsland alleen per boot en vliegtuig bereiken. Cruises zijn een populaire  vorm van reizen per boot. En er zijn veel natuurlijke bezienswaardigheden in IJsland zoals verschillende Nationale Parken, geisers, watervallen, gletsjers, vulkanen en fjorden. Kortom er is genoeg te beleven voor iemand die van de natuur van Noord-Europa houdt. Wellicht bent u dan geïnteresseerd is in een IJsland cruise.

Maak een cruise naar Spitsbergen

Spitsbergen ligt ten noorden van Noorwegen en is een groep van meerdere kleine eilanden en 3 grote eilanden, en heeft een oppervlakte van 63.000 km². De eilanden zijn grotendeels bedekt met gletsjers, en daarom wonen er ook maar tussen de 3000 en 4000 mensen. Dit neemt niet weg dat het zeker de moeite waard is om met een cruise naar Spitsbergen te gaan, zeker als u van natuur houdt. U zult vast en zeker helemaal genieten van een prachtige Spitsbergen cruise.

Ontdek de Noorderlicht cruise

Het Noorderlicht is een natuurverschijnsel dat in enkele noorderlijk gelegen landen en gebieden is te aanschouwen. U kunt het Noorderlicht waarnemen in Lapland en Noord-Noorwegen. Hierbij dient u wel in de juiste periode te gaan om dit schitterende natuurverschijnsel te kunnen ontdekken. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een cruise naar het noorderlicht, omdat dit een seizoensgebonden verschijnsel is. Wij bieden zowel luxe cruises als goedkope reizen aan naar deze plekken. Tevens kunt u kiezen voor een last minute.

Kies voor Globus met uitmuntende service

Op Globus Cruise Vakantie vindt u een groot aanbod van vele cruises naar allerlei bestemmingen over de hele wereld. Zo ook de reizen naar Noord-Europa. Wij bieden u hier prachtige reizen zoals de hier bovengenoemde cruise naar het Noorderlicht, de IJsland cruise en ook de cruise naar Spitsbergen. Wilt u naar een andere plek in Noord-Europa? Kijk dan online in ons aanbod. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken