Cruise door Zuid-Europa

Zuid-Europa is een echte trekpleister voor Nederlandse toeristen. We reizen niet voor niets jaarlijks massaal richting het Zuiden om ieder zonnestraaltje mee te pikken, voornamelijk omdat het Nederlandse klimaat nou niet bepaald aantrekkelijk is. Meestal pakken we de auto of het vliegtuig richting het zuiden, maar waarom gaat u niet voor een Zuid-Europa cruise? Bezoek en beleef de mooiste plekjes langs de Middellandse zee op een  bijzondere en luxe wijze.

Combineer verschillende landen in één vakantie

U kunt natuurlijk kiezen voor een cruise naar Italië, Spanje of Portugal maken, maar het is veel logischer om deze bestemmingen te combineren in een zeer complete cruise door Zuid-Europa. Dit gebied heeft namelijk ontzettend veel moois te bieden. Allereerst is het klimaat erg warm en zonnig, in tegenstelling tot het frisse Nederlandse weer. Verder zijn er veel culturele bezienswaardigheden die u absoluut niet mag missen. Comfortabel reizen is dé manier om echt vakantie te vieren en in dat geval is een cruise door Zuid Europa zeer geschikt. U overnacht in uw eigen hut en kunt eten in een van de vele restaurants aan boord. Maar u kunt natuurlijk ook van boord gaan en de lokale gerechten uitproberen.

Een cruise naar Spanje, Portugal en Italië

Tijdens uw cruise in Zuid-Europa doet u vele bestemmingen aan. U zult onder andere de bruisende Metropool Barcelona ontdekken, evenals het zeer culturele Rome. Denkt u aan een Zuid-Europa cruise? Portugal is dan absoluut een bezoekje waard. Het schip zet koers richting dit prachtige land alwaar de hoofdstad Lissabon wordt bezocht. Verder zijn er vele steden die ook bezichtigd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld Sorrento (Italië), Trapani (Sicilië, Italië), Sevilla en Malaga (beiden Spanje). Een Cruise naar Portugal, Italië en Spanje is dus zeker de moeite waard. Bent u geïnteresseerd in een zonnige cruise in Zuid-Europa? Bekijk de diverse vaarroutes waaruit u kunt kiezen op GlobusCruiseVakanties.nl.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken