Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Over Globus Cruise Vakanties

Globus Cruise Vakanties is dè cruisespecialist bij uitstek. Als preferent dealer van de Amerikaanse rederijen Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Azamara Cruises kunnen wij u de mooiste cruises aanbieden tegen de laagste prijzen.
Globus cruise vakanties is volledig onderdeel van Toerkoop Reisburo Globus, hèt cruisereisburo van Limburg. Ons cruiseteam, onder leiding van Oscar Stallinga, heeft jarenlange ervaring met het adviseren bij, boeken van en begeleiden van cruises over de gehele wereld. Na jarenlang zeer succesvol het cruiseproduct te hebben verkocht via ons reisbureau, is de stap gezet naar het internet. En niet zonder succes!

Steeds meer mensen ontdekken de luxe en de veelzijdigheid van een cruisevakantie. Heerlijk genieten van alle luxe en de vele faciliteiten aan boord maken een cruise onvergetelijk. Laat u verrassen door de zeer exclusieve maaltijden, de meest professionele avondshows en de vele interessante dagexcursies.

Cruise Award

Al meer dan 10 jaar zijn wij dè cruisespecialist in Nederland. In al die jaren hebben wij veel expertise en ervaring opgedaan zodat wij onze klanten optimaal kunnen adviseren over hun droomcruise. Elk schip heeft zijn specifieke kenmerken en wij kunnen u exact adviseren welk schip het beste bij u past en welke route voor u het meest geschikt is. Niet voor niets hebben wij al enkele jaren de Cruise Award van de Nederlandse reiswereld ontvangen.

Twee maal per jaar organiseren wij een begeleide cruise. Dat wil zeggen dat er Nederlandse reisbegeleiding is vanaf de opstapplaats in Nederland tot de bestemming en weer terug, dus de gehele reis. Vluchten, transfers, cruise en enkele excursies zijn inbegrepen. Deze reis staat garant voor kwaliteit en veel gezelligheid onderweg. Reist u graag in een gezelschap en goed georganiseerd, dan is dit echt iets voor u!

Waarom moet u bij ons zijn voor een geweldige cruisevakantie:

  • Zeer luxe ontspannen vakanties zonder zorgen tegen zeer scherpe prijzen! Laat u verrassen.
  • Door rechtstreekse contacten met de reserveringsdatabase in Amerika kunnen wij u de voordelige Amerikaanse marktprijzen aanbieden in Europa, de Caribbean maar natuurlijk ook de rest van de wereld.
  • Wij hebben een groot team van zeer deskundige medewerkers die u alles over cruises kunnen vertellen. Door studiereizen en scheepsbezoeken en de jarenlange ervaring kunnen zij u alle in's en outs over het cruiseprodukt vertellen. Tevens hebben enkele medewerksters al diverse cruises begeleid.
  • Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met het hele gezin, wij hebben altijd schepen en reisroutes die aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden.
  • Behalve de cruise maken wij voor u een passende reis met de beste vluchtmogelijkheden en de mooiste verlengingen op maat. Een onvergetelijke ervaring.

!! Neemt u contact met ons op en laat u verrassen.
Vele tevreden klanten gingen u voor !!

U kunt ons bellen of emailen, maar natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen of een persoonlijke afspraak maken met een van onze cruisespecialisten in ons reisbureau. Contactgegevens:

Globus Cruise Vakanties
Einsteinstraat 18 6227
BX Maastricht-Heer

Telefoon: 043-3671700, Fax: 043-3672030, 
E-mail: cruises@reisburoglobus.nl

Bank: 674549317
KvK: 14631575, BTW: NL 8196.29.650 B01

Routebeschrijving

Vanaf de A2 neemt u de afslag "Cadier en Keer". Bij de 3e stoplichten slaat u rechtsaf naar de Dorpsstraat. Op de Dorpsstraat gaat u bij de 3e afslag linksaf, naar de Einsteinstraat. U vindt ons halverwege de Einsteinstraat aan de rechterzijde. In de directe omgeving van ons reisburo vindt u voldoende parkeergelegenheid.
 

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken