Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Boekingsprocedure Globus Cruise Vakanties

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor een cruisereis. De prijzen die in de offerte worden genoemd, zijn op basis van beschikbaarheid op de offertedatum.

Boeken

Indien de offerte u aanspreekt en u wilt overgaan tot boeken, kunt u dit per mail kenbaar maken aan onze cruisespecialisten. Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u voor deze mail de offertemail te beantwoorden en daar uw boekingsopdracht + benodigde gegevens van de reizigers in te vermelden. Onze cruisespecialisten zullen voor u controleren of de geoffreerde prijzen nog gelden en u direct informeren als er wijzigingen hebben plaatsgevonden. Zodra u opdracht geeft voor definitieve boeking, hebben wij de kopieën van uw geldige paspoort nodig.

Bevestiging van boeking

Als alle reisonderdelen definitief voor u zijn geboekt, ontvangt u van ons een boekingsbevestiging/ factuur per post. Wij verzoeken u deze bevestiging goed te controleren en eventuele onjuistheden per direct aan ons door te geven. Op deze boekingsbevestiging staat het aanbetalingsbedrag en en restantbedrag vermeld met de uiterlijke betaaldatum.

Aanbetaling

Let u erop dat voor cruises afwijkende aanbetalingsregelingen gelden:

  • Voor cruise only reizen tot zes (6) nachten € 80,- per persoon
  • Voor cruise only reizen van zes( 6) tot acht (8) nachten € 200,- per persoon
  • Voor cruise only reizen van acht (8) en meer nachten € 360,- per persoon
  • Indien de reisovereenkomst zeven weken (bij kerst- en nieuwjaars- reizen negentig dagen) of korter voor de dag van vertrek tot stand komt dient de gehele reissom ineens te worden betaald.
  • Voor vluchten geldt geen aanbetalingsregeling. Omdat de tickets direct na boeking geprint worden, dient direct het volledige bedrag te worden voldaan.

Reispapieren

De reispapieren ontvangt u ongeveer 2 weken voor vertrek per post. Wij verzoeken u deze papieren goed door te nemen en bij eventuele onduidelijkheden contact met ons op te nemen.
Mochten er over het boekingsproces nog onduidelijkheden zijn, kunt u altijd contact opnemen met een van onze cruisespecialisten.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken