MSC Magnifica

De MSC Magnifica valt onder de grote schepen en kan zo'n 2500 passagiers vervoeren. Om deze allen tegemoet te komen in hun wensen is er ontzettend veel te beleven aan boord. Zo is er een wellness center te vinden. Bij de MSC Aurea Spa kunt u terecht voor verschillende behandelingen, bijvoorbeeld Thalassotherapie of een Balinese massage. Ook beschikt het center over een sauna, schoonheidssalon, Turks stoombad en fitnessruimte. Ultiem ontspannen is dus erg eenvoudig op de MSC Magnifica.

Voor de actieve passagiers is er genoeg keuze in sportactiviteiten, zo zijn er tennisvelden en basketbalvelden waar u zich helemaal kunt uitleven. Geniet niet alleen met mooi weer van een van de drie zwembaden. Ook met slecht weer kunt u gebruik maken van één van de zwembaden, aangezien dit overdekt kan worden door een Magrodome schuifdak.

Op culinair gebied kunt u terecht bij een van de vele restaurants die u het diner in buffetvorm aanbieden of u kunt kiezen voor een 'a la carte' menu. Voor eens een geheel ander diner kunt u ook terecht bij het Chinese restaurant L'Oasi of Oriental Plaza. De MSC Magnifica is erg geschikt voor gezinnen met kinderen omdat er genoeg faciliteiten zijn die in de smaak vallen bij kids. Geniet dus met het gehele zin van een luxe vakantie aan boord van de MSC Magnifica.

MSC Magnifica

Tonnage: 95128
Lengte: 293,80
Sterren: 4
Breedte: 32,20
In gebruik: 2010
Aantal passagiers: 2518
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken