MSC Preziosa

Bij de MSC Preziosa zult u zeker niets te kort komen. Dit complete schip is het nieuwste vaartuig in de Fantasia klasse. Op dit schip bent u van alle gemakken voorzien, zoals 4 zwembaden inclusief een 'Infinity' pool, 12 whirlpools, de MSC Aurea Spa, een bowlingbaan, verschillende sportvelden, 21 bars, fitness centrum, een casino en een speelparadijs voor kinderen. Maar dat is niet het enige wat de MSC Preziosa zo geweldig maakt. Ieder schip in de MSC vloot en ook alle andere Fantasia schepen in diezelfde vloot, hebben de MSC Yacht Club aan boord.

Rondleiding op de MSC Preziosa

 

Ongekende luxe aan boord

Verblijft u in een van de 69 luxe en exclusieve MSC Yacht Club suites? Dan kunt u van veel luxe voordelen genieten in uw suite, zoals: een privé bar, hydromassage baden, een solarium en een schitterend uitzicht op de zee door de glazen wanden waarover uw suite beschikt. Op de MSC Preziosa is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een butler service. Deze butler biedt u hulp bij het inchecken, het vervoeren van uw bagage, het uitpakken hiervan en het serveren van een traditionele Engelse afternoon tea. Zo kunt u onbezorgd beginnen aan uw cruise vakantie. Diezelfde butlers regelen spa-behandelingen, het verzorgen van privé feestjes of optionele excursies.

Milieuvriendelijk cruiseschip

Er is aan de gasten die het milieu belangrijk vinden, ook gedacht. De MSC Preziosa is gebouwd met een geavanceerd waterzuiveringssysteem, energiebesparend ingericht en ook de airconditioning is milieubewust geregeld.

MSC Preziosa

Tonnage: 139072
Lengte: 333,30
Sterren: 4
Breedte: 37,92
In gebruik: 2013
Aantal passagiers: 3502
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken