Celebrity Century

De Celebrity Century is een van de middelgrote schepen in de vloot van Celebrity Cruises. Het interieur van dit schip is zeer rustgevend en chique, waardoor er een elegante sfeer hangt. De hutten zijn voorzien van een interactieve tv, een minibar, een kluisje en een haardroger. De ruimte die elke passagier op het schip heeft, is zeer ruim. Daarbij bevinden zich er veel bemanningsleden op het schip, waardoor de service als zeer goed wordt ervaren.

Het Atrium reikt maar liefst vier dekken hoog en is een zeer indrukwekkend gedeelte van het schip. Ook is er een restaurant dat twee verdiepingen telt, wat zeker het bezoeken waard is. De inrichting van dit restaurant lijkt op dat van een oude ocean steamer. Er zijn veel eetmogelijkheden op het schip, waaronder een sushi restaurant en het specialiteiten restaurant Murano. Ook is er het Cova Café di Milano, dat is gebaseerd op het originele Cova Café dat in 1817 werd geopend in Milaan.

Door de aanwezigheid van een groot zonnedek kunt u heerlijk relaxen om vervolgens af te koelen in een van de twee zwembaden. Ook een bezoekje aan de Aqua Spa is de moeite waard, met onder andere jacuzzi's, thalassotherapie en massagebehandelingen.
 

Celebrity Century

Tonnage: 71545
Lengte: 246
Sterren: 4
Breedte: 32,2
In gebruik: 1995
Aantal passagiers: 1814
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken