MSC Fantasia

De MSC Fantasia is samen met de Splendida en de Divina het grootste schip van de MSC vloot. Dit schip heeft ruimte voor ruim 3700 passagiers en daarbij biedt het ook nog onderdak aan zo'n 1300 bemanningsleden. Dit super moderne schip is op een zodanige manier ingericht dat het erg gastvrij en sfeervol oogt. De keuze aan hutten is erg groot en alle kamer zijn ruim ingericht in Zuid-Europese stijl. Uiteraard zijn de hutten van alle gemakken voorzien, zoals onder andere een eigen kluisje voor belangrijk en waardevolle bezittingen in op te bergen, en tevens een minibar.

Een uniek concept dat op maar drie schepen van de MSC vloot te vinden is, is de MSC Yacht Club. Deze exclusieve club is alleen toegankelijk voor de passagiers van de 99 suites die hierbij zijn aangesloten. Zij genieten dan van een eigen bar, zwembad, jacuzzi's en kunnen zelfs over een butler beschikken die vele taken voor hen uit kan voeren. Zo zal hij paraat staan bij het dragen van bagage en kan hij zelfs een feestje organiseren in de suite. Verder is de MSC Fantasia het eerst schip met een vloer van swarovski kristallen, wat een zeer unieke en luxe uitstraling heeft. Verder is de inrichting vervaardigd van hoogwaardige materialen als marmer, eikenhout en parket.

De on-board faciliteiten zijn ook voor de andere passagiers absoluut prachtig. De vele zwembaden, restaurants en entertainment facilities zorgen er voor dat er voor iedereen altijd wat te beleven.
 

MSC Fantasia

Tonnage: 137936
Lengte: 333,30
Sterren: 4
Breedte: 37,92
In gebruik: 2008
Aantal passagiers: 3274
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken