Celebrity Xpedition

De Celebrity Xpedition is de enige in zijn soort in de Celebrity vloot. Er kunnen 98 mensen aan boord en is speciaal toegevoegd aan de vloot om in een intieme sfeer te cruisen naar de Galapagos Eilanden. Aan boord is er voldoende gelegenheid om te ontspannen in de jacuzzi, sauna of op het zonnedek. Er is ook een lounge en bar aan boord te vinden, waar ruimte is voor een drankje en een dansje. Verder is er het Darwin restaurant waar elke dag in één open zitting kan worden gedineerd. De dranken (huiswijn, bier en fris) zijn inbegrepen bij de prijs, dus u kunt heerlijk genieten op dit grote jacht.

In de bibliotheek aan boord vindt u veel informatie over de Galapagos eilanden en er worden regelmatig interessante lezingen gegeven door biologen die u op de hoogte brengen van alle ins en outs over deze mooie eilandengroep. Een cruise naar de Galapagos Eilanden met een intiem gezelschap maakt u dus met de Celebrity Xpedition.

Celebrity Xpedition

Tonnage: 2842
Lengte: 88,5
Sterren: 4
Breedte: 14
In gebruik: 2001
Aantal passagiers: 98
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken