AIDAcara

De vloot van de AIDA cruises bevat ook iets minder grote schepen. Een van deze schepen is de AIDAcara die ongeveer 1200 passagiers en 370 crew leden kan vervoeren. De inrichting en faciliteiten zijn vergelijkbaar met alle andere schepen en de AIDAcara heeft ook een vrolijk beschilderde buitenkant, net als de overige AIDA schepen. Geniet van een heerlijk diner in het buffet restaurant Markt of Calypso of ga naar het specialiteit restaurant Rossini en geniet van een á la carte menu.

Sporten aan boord van de AIDAcara kan op vele manieren, zo zijn er groepslessen zoals volleyballen, joggen en spinnen of neem een persoonlijke coach aan de arm die u begeleid onder het fitnessen, ontspan uw spieren hierna met een lekkere duik in het zwembad boven op het dek.

Gezinnen met jonge kinderen hoeven niet bang te zijn dat de kinderen zich zullen vervelen. Het team van de kids club zal uw kinderen met alle plezier verwelkomen waarna ze hen op sleeptouw zullen nemen. Er worden activiteiten georganiseerd of de kinderen kunnen zichzelf vermaken in een van de grote speelruimtes. U en uw kinderen zullen een onvergetelijke tijd beleven aan boord van de AIDAcara.

AIDAcara

Tonnage: 38600
Lengte: 193,30
Sterren: 3
Breedte: 27,60
In gebruik: 1996
Aantal passagiers: 1186
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken