Celebrity Silhouette

In de meest luxe klasse van Celebrity schepen bevindt zich onder andere de Celebrity Silhouette. Dit schip is hetzelfde als haar zusters Solstice, Equinox en Eclipse. Meer dan driekwart van de hutten is voorzien van een balkon en daarbij zijn de hutten ruim en luxe ingericht. Het schip heeft een zeer open en ruime uitstraling, wat goed te zien is aan de open dekken.

Voor meer luxe kunt u kiezen voor een Aqua Class hut. Deze hut is voorzien van een privé balkon en er zitten nog meer voordelen aan. Zo kunt u exclusief gebruik maken van het specialiteitenrestaurant Blu en de Aqua Spa relaxruimte. Voor de rest van de reizigers is er overigens ook genoeg keuze qua restaurants. U kunt plaatsnemen in Tuscan Grille (Italiaans) en Murano (Europees). Ook is er Qsine, het zeer moderne restaurant waar de wijnkaart en menukaart op de iPad worden gepresenteerd.

Aan boord zijn diverse lounges en cafeetjes te vinden die stuk voor stuk modern en luxueus zijn ingericht. Zo kunt u plaatsnemen in de Sky Observation Lounge met een adembenemend uitzicht over de zee. Verder is er de mogelijkheid om te genieten van shows zoals cabaret, theater en film in de Celebrity Central. Ook is er de Lawn Club met een écht grasveld. Is het te druk? Trek u dan even terug in de Alcoves: acht privé lounges waar u in alle rust kunt genieten.
 

Celebrity Silhouette

Tonnage: 122400
Lengte: 315
Sterren: 5
Breedte: 36.8
In gebruik: 2011
Aantal passagiers: 2886
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken