Prinsendam

Misschien kent u de Prinsendam al. Het is al jaren lang een zeer gewaardeerd schip dat vroeger voer onder de naam Royal Viking Sun. Na een totale renovatie in 2002 kreeg het schip de naam Prinsendam. Het schip vaart sindsdien voor Holland America Line. Het elegante en subtiele cruiseschip wordt door teakhout gekenmerkt. Zowel de promenadedekken als de dekstoelen zijn van dit mooie materiaal vervaardigd. Dit zorgt voor rustgevende uitstraling. De Prinsendam is het kleinste schip van Holland America Line en kan maar 793 passagiers plaatsen. Door dit kleine aantal is een persoonlijke benadering vanzelfsprekend.

De inrichting van het gerenoveerde schik is verrassend ruim en zeer stijlvol vorm gegeven. In de drie restaurants die het schip telt, wordt u voorzien van heerlijke maaltijden of buffetten in familiare sfeer.  Voor de rokers is een speciale lounge gecreëerd waar een zeer mooie marmeren open haard aanwezig is. Voor vermaak kunt u terecht in de bioscoop, het casino of het theater. Geniet u liever van totale ontspanning, laat u dan behandelen in de schoonheidssalon, lees een boek in de bibliotheek of kom helemaal tot rust in de sauna. De ruime hutten zijn allemaal voorzien van een inloopkast, grote spiegels, televisie en een haardroger. Ultieme luxe!

Prinsendam

Tonnage: 37983
Lengte: 204
Sterren: 4
Breedte: 32,20
In gebruik: 2002
Aantal passagiers: 835
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken