Celebrity Millennium

Het eerste schip in de Millennium klasse van Celebrity is uiteraard de Celebrity Millennium. Het schip heeft plaats voor ruim 2000 reizigers. Het schip is uiteraard uitgerust met Michael's Club, de fameuze bar met meer dan 50 internationale biersoorten, en het gezellige Cova Café di Milano.

Tegen bijbetaling kunt u gebruik maken van de specialiteitenrestaurants RMS Olympic en het moderne Qsine, waar het menu en de wijnkaart worden gepresenteerd op een iPad. Verder zijn er onder andere een ijssalon, een martini bar en een wijnbar te vinden. Natuurlijk is er ook een hoofdrestaurant dat vrij toegankelijk is. In de iLounge kunt u contact houden met het thuisfront op heuse Apple computers. Verder zijn er natuurlijk voldoende winkels waar u kunt shoppen, en leuke bars en lounges waar u kunt genieten van een drankje. Entertainment wordt verzorgd in de Showlounge.

De zonliefhebber kan op  een van de zonnedekken genieten en er kan natuurlijk gebruik worden gemaakt van de zwembaden. In de Aqua Spa kan er heerlijk gerelaxt worden in de bubbelbaden en sauna's. Ook kan er tegen bijbetaling gebruik worden gemaakt van diverse behandelingen en de Perzische Tuin steam room. De Celebrity Millennium kan dus door als een zeer luxe uitgevoerd cruise schip.

Celebrity Millennium

Tonnage: 910000
Lengte: 294
Sterren: 5
Breedte: 32,2
In gebruik: 2000
Aantal passagiers: 2158
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken