Legend of the Seas

Een legende onder de cruiseschepen, dat is de Legend of the Seas. Dit is één van de schepen in de Vision Class van Royal Caribbean. Door recente upgrades is het hele schip nu uiterust met Wifi, beschikken de staterooms over flatscreen televisies en is er een groot bioscoopscherm te vinden bij het zwembad. Er zijn twee zwembaden aan boord van de Legend of the Seas en daarbij bevinden zich 4 Whirlpools en een heuse Vitality Spa waar u zich optimaal kunt ontspannen. Verder zijn er diverse andere faciliteiten zoals een fitness center met kwalitatieve apparatuur en diverse groepslessen, een klimwand, een minigolfbaan, een arcade hal met uitdagende games en een jogging track.

Restaurants aan boord

Natuurlijk wilt u ook lekker eten wanneer u een Legend of the Seas cruise maakt. Dit kan in één van de vele restaurants die zich aan boord bevinden. Natuurlijk is er de main dining room, maar u kunt ook kiezen voor de specialiteitenrestaurants zoals Izumi (Aziatische keuken), Chops Grille (Steakhouse/Grillhouse), Chef's Table (intiem dineren) en het gezellige Complimentary Park Café voor sandwiches en salades. Verder zijn er diverse bars zoals Café Latté-Tudes, waar de lekkerste koffie wordt geserveerd. Ook kan er een verfrissend ijsje worden gegeten in het officiële Ben & Jerry's Icecream café. Er is dus genoeg keuze.

Kindvriendelijke cruisen

Er zijn Baby- en Peuter programma's aan boord, en tevens is er een tiener-hangout-area en is er een discotheek. Doordat kinderen van alle leeftijden genoeg te doen hebben aan boord van de Legend of the Seas, kunt u er dus op vertrouwen dat een cruise op dit schip beslist een leuke familievakantie zal zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijke cruise reizen die u met de Legend of the Seas kunt maken? Bekijk dan snel het aanbod en boek uw Legend of the Seas cruise via Globus Cruise Vakanties.

Legend of the Seas

Tonnage: 70000
Lengte: 364
Sterren: 4
Breedte: 32
In gebruik: 1995
Aantal passagiers: 2076
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken