Celebrity Infinity

van de schepen in de Millennium categorie, welke allemaal na 2000 het water op zijn gegaan. Alle Celebrity schepen, dus ook de Celebrity Infinity, zijn voorzien van Michael's Club, waar meer dan 50 verschillende biersoorten gedronken kunnen worden. De Conservatory, een grote serre / minituin vol bloemen, planten en fonteinen is er ook te vinden. Door gebruik te maken van de glazen liften in het Atrium aan bakboord, wordt u 11 dekken omhoog en omlaag getransporteerd. Overige faciliteiten zijn onder andere een shopping center met allemaal boutieks van luxe merken en een showlounge van maar liefst drie dekken hoog.

Rondleiding op de Celebrity Infinity

 

Diverse zwembaden en wellnessmogelijkheden

Er zijn drie zwembaden aanwezig op de Celebrity Infinity, waaronder één zwembad met uitschuifbaar dak. Zo kan er ook met minder goed weer worden gezwommen. Ook zijn er meerdere zonnedekken aanwezig die als zeer ruim worden ervaren. Verder is er een Aqua Spa welke beschikt over sauna's, thalasso therapie bad, diverse jacuzzibaden en een Perzische Tuin Stoomkamer (welke tegen betaling te bezoeken is). Qua restaurants is er voldoende keuze, waaronder het specialiteitenrestaurant SS United States waar heerlijk in stijl gedineerd kan worden.

Celebrity Infinity

Tonnage: 91000
Lengte: 294
Sterren: 5
Breedte: 32,2
In gebruik: 2001
Aantal passagiers: 2170
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken