AIDAsol

De AIDAsol is een van de nieuwste Clubschepen en kenmerkt zich vooral door moderniteit. Dit cruiseschip bevat dezelfde uitgebreide faciliteiten als het zusterschip AIDAblu en het is vanaf april 2011 in de vaart. Tijdens het ontwerpen en bij de bouw van dit schip is de nadruk gelegd op verwennerij en ontspanning.

Uitgebreide Wellness faciliteiten

Als u van wellness en Spa houdt, bent u bij de AIDAsol aan het goede adres. De luxueuze Spa hut geeft een directe toegang naar het Wellness Centrum, yoga cursus, een exclusief Spa pakket (inclusief massagebehandeling), de diensten van een butler en een theeceremonie. Dit Wellness Centrum is in totaal 2600 m2 groot en bevat stoombaden, sauna's, aanbod van allerlei verschillende behandelingen en relaxruimtes.

Culinair genieten op de AIDAsol

Ook is er aan de culinaire liefhebber gedacht. Er zijn zeven restaurants met een uitgebreid scala aan internationale gerechten.  Houdt u van bier? Dan bent u helemaal thuis op dek 10, want hier kunt u een vers getapt biertje drinken in het Brauhaus. Wijnliefhebber? Dan is er voor u de Vinothek. Het zonnedek is voorzien van een groot bioscoopscherm en het sportdek is ruim opgezet. Het centrale deel van het schip is het Theatrium, wat ook wel bekend staat als een gezellige ontmoetingsplaats. Het Theatrium is een combinatie van bar, theater en atrium, en heeft een totale oppervlakte van in totaal 3000 m2, verdeeld over drie verschillende dekken.

AIDAsol

Tonnage: 71300
Lengte: 252
Sterren: 4
Breedte: 32,20
In gebruik: 2011
Aantal passagiers: 2180
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken