Celebrity Equinox

De Celebrity Equinox is één van de schepen in de luxe Solstice categorie van Celebrity cruises. Het schip biedt ruimte voor maar liefst 2850 cruisereizigers en hierdoor zijn er zeer veel faciliteiten aan boord te vinden. De open dekken en ruime hutten (waarvan 85% voorzien is van een eigen balkon) geven het schip een zeer open en lichte uitstraling.

Wanneer u kiest voor de Aqua Class hut, welke sowieso is voorzien van een eigen balkon, kunt u gebruik maken van exclusieve faciliteiten. Zo is er de Aqua Spa relaxruimte en het specialiteitenrestaurant Blu, welke beiden exclusief voor Aqua Class reizigers zijn.

Natuurlijk zijn er verder ook voldoende luxe voorzieningen aan boord te vinden. Zo kunt u gebruik maken van de drie overige specialiteitenrestaurants met élk een eigen focus. Voor de Aziatische keuken kiest u voor Silk Harvest, Tuscan Grille serveert Italiaanse gerechten en Murano met een Europese keuken. In de specialiteitenrestaurants kunt u heerlijk dineren tegen bijbetaling, maar het hoofdrestaurant Silhouette Dining Room is gewoon vrij toegankelijk.

Qua entertainment is er genoeg te doen aan boord van de Celebrity Equinox. In Celebrity Central kunt u terecht voor films, cabaret, theater en live muziek. Ook is er de glasblazerij demonstratie Hot Glass Show. De cafeetjes en lounges op het schip zijn allemaal modern en luxueus ingericht. De Sky Observation Lounge beschikt over grote ramen zodat u kunt genieten van een prachtig uitzicht over zee. Verder is er een unieke Lawn Club welke beschikt over een écht grasveld.

Celebrity Equinox

Tonnage: 122000
Lengte: 315
Sterren: 5
Breedte: 36.8
In gebruik: 2009
Aantal passagiers: 2850
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken