MSC Divina

Een van de nieuwste schepen van MSC Cruises is de MSC Divina. Dit enorme schip geeft ontzettend veel mogelijkheden aan de ruim 3900 passagiers. De MSC Divina is pas sinds 2012 in vaart en heeft daarom een erg moderne uitstraling in Zuid-Europese sferen. U kunt hier heerlijk dineren in een van de buffet restaurants of kiezen voor een specialiteit restaurant. Zo is er een Mexicaans restaurant aan boord dat 24 uur per dag geopend is! Verder is er onder andere een thalasso ruimte, een sport bar en een discotheek te vinden. Het personeel staat u altijd vriendelijk te woord en biedt u de beste service.

Een extra service aan boord van de MSC Divina is een exclusieve club; de MSC Yacht Club, hierbij zijn 99 suites aangesloten die toegang hebben tot een exclusief gedeelte aan boord met een eigen bar, zwembad, jacuzzi's en zelfs een butlerservice. De andere passagiers komen overigens ook niets te kort met de vele zwembaden, restaurants en andere faciliteiten die aan boord worden aangeboden.
 

MSC Divina

Tonnage: 139072
Lengte: 333,30
Sterren: 4
Breedte: 37,92
In gebruik: 2012
Aantal passagiers: 3502
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken