Mariner of the Seas

De Mariner of the Seas vaart in de vloot van Royal Caribbean, in de Voyager klasse. Het is een volledig drijvend luxe vakantiepark waar ontzettend veel te beleven is. De staterooms hutten van de Mariner of the Seas zijn recentelijk geüpgrade met flatscreens en wifi, waardoor uw hut echt van alle gemakken is voorzien.

Zwemmen, shoppen en meer...

Entertainment en attracties zijn in overvloed aanwezig op de Mariner of the Seas. Zo kunt u belastingvrij winkelen in de vele merkshops met kleding, sieraden en parfum. Verder is er een heuse rolschaatsbaan te vinden aan boord. Mocht u liever andere sporten beoefenen, dan is een bezoek aan de klimmuur, het basketbalveld of de schaatsbaan wellicht een optie. Liever fitnessen? Ook dat is mogelijk in het fitness center aan boord, waar zelfs interessante groepslessen worden gegeven zoals Yoga en Tai Chi. Tenslotte is het mogelijk om gebruik te maken van de watervoorzieningen tijdens uw Mariner of the Seas cruise. Het schip beschikt namelijk over zes bubbelbaden, vier zwembaden en een zonnestudio. Tevens is het schip uitgerust met een outdoor bioscoopscherp waar de leukste films op kunnen worden gekeken.

Luxe dineren aan boord

Qua dineren heeft u veel keuze tijdens uw Mariner of the Seas cruise. Het hoofdrestaurant is uiteraard altijd beschikbaar, maar u kunt ook kiezen voor de specialiteitenrestaurants zoals Giovanni's Table (Italiaanse keuken), Chops Grille (Steak & Vis), Johnny Rockets (Burgers en milkshakes in de stijl van de jaren 50) en het Aziatische Jade. Wilt u een kopje koffie met een gebakje? Dit vindt u in Café Promenade.

We kunnen dus concluderen dat de Mariner of the Seas een goed uitgerust schip is waarop u beslist een schitterende cruisevakantie tegemoet gaat.

Mariner of the Seas

Tonnage: 138000
Lengte: 311
Sterren: 4
Breedte: 39
In gebruik: 2003
Aantal passagiers: 3114
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken