Ryndam

De Ryndam is een middelgroot schip van de rederij Holland America Line. Alhoewel er ruimte is voor méér passagiers, heeft men bewust gekozen om maar 1258 passagiers te vervoeren. Zo heeft iedere passagier voldoende ruimte om te genieten van een fijne cruise. Zoals vele Holland America Line schepen is ook de Ryndam klassiek ingericht en kunt u als passagier genieten van vele kunst en antiekstukken die stuk voor stuk raakvlakken hebben met Nederland.

De service staat centraal op deze cruise en wordt gerealiseerd door de vele Indonesische en Filipijnse bemanningsleden. Laat u culinair verwennen in het buffetrestaurant met uitstekend verzorgde gerechten en service, of kies voor wat meer luxe in het Pinnacle Grill Restaurant waar u 'a la carte' kunt eten. Aan boord van de Ryndam is zelfs een exclusieve bar te vinden; het Explorations Café dat mede mogelijk wordt gemaakt door de New York Times. Verder kunt u genieten van het Greenhouse spa of kunt u zich uitleven in de fitnessruimte. De kinderen kunnen gedurende de dag bezig gehouden worden in de leuke kinderclubs waardoor zij zich nooit zullen vervelen.

Ryndam

Tonnage: 55819
Lengte: 219,15
Sterren: 4
Breedte: 30,80
In gebruik: 1994 (opnieuw in 2004)
Aantal passagiers: 1260
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken