Celebrity Solstice

De Celebrity Solstice is het eerste schip uit de gelijknamige klasse en is vanaf december 2008 in vaart. Dit cruise schip is het grootste schip van de Celebrity rederij (122.000 ton) en kan maar liefst 2850 passagiers vervoeren. Door de immense grootte van dit schip beschikt bijna 85% van de hutten over een eigen balkon en kunnen de passagiers gebruik maken van een zeer ruim assortiment aan faciliteiten. De Celebrity Solstice is zeer licht en ruimtelijk door de grote open dekken. De hutten zijn erg luxe en ze zijn voorzien van veel bergruimte en kasten, zodat u uw spullen goed kunt opbergen.

Wilt u gaan voor iets meer luxe? Dan kunt u kiezen voor de Aqua Class hut met een eigen balkon. Zodoende heeft u onbeperkt toegang tot de Aqua Spa relax lounges en het specialiteiten restaurant Blu. Qua restaurants is de Celebrity Solstice zeer goed uitgerust: buiten het hoofdrestaurant Grand Epernay zijn er nog drie andere specialiteitenrestaurants waaruit gekozen kan worden. Voor de Aziatische keuken kunt u terecht in Silk Harvest, Tuscan Grille serveert Italiaanse gerechten en tenslotte is er Murano met een Europese look & feel. Verder zijn er vele bars en lounges waar u terecht kunt voor een drankje en een hapje. Stuk voor stuk hebben deze accommodaties een chique uitstraling. Verder is er een glasblazerij met demonstraties en een lawn club waar een echt grasveld te vinden is.
 

Celebrity Solstice

Tonnage: 122000
Lengte: 315
Sterren: 5
Breedte: 36.8
In gebruik: 2008
Aantal passagiers: 2850
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken