MSC Orchestra

Het mooie luxe schip MSC Orchestra is nog redelijk nieuw: het is vanaf juni 2007 in de vaart. Dit schip is vergelijkbaar met de zusterschepen MSC Poesia, MSC Magnifica en de MSC Musica. Er zijn genoeg activiteiten en faciliteiten aan boord om u een onvergetelijke cruise te zorgen. Wat zich op het schip bevindt qua ontspanning: een beautysalon, thalassotherapie, 2 zwembaden, 4 jacuzzi's, yoga, een uitgebreid fitness centrum, een stoombad en een solarium. Voor sommige faciliteiten dient een kleine extra bijdrage te worden betaald. Ook amusement is goed vertegenwoordigd op dit schip. Er is een minigolf aanwezig, een tennisveld, bibliotheek, theater, internet cafe, golfsimulator, discotheek, diverse bars en lounges en een kaartkamer.

Op het schip is verder nog de mogelijkheid om te winkelen en u kunt gebruik maken van een sushi bar. Verder is er een rokerslounge en een wijnbar met wijnproeverij. Voor de kinderen is er een speelruimte beschikbaar met virtual reality spelletjes en een eigen zwembad. Alle hutten zijn voorzien van een televisie, kluisje, haardroger en een minibar. Het grootste deel van de hutten (800 van de 1275) zijn voorzien van een privé balkon. De buitenhutten zijn ook voorzien van een internetaansluiting. Verder zijn 17 hutten geschikt voor gasten met een handicap of beperkte mobiliteit.

MSC Orchestra

Tonnage: 92409
Lengte: 293,80
Sterren: 4
Breedte: 32,20
In gebruik: 2007
Aantal passagiers: 2550
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken