AIDAaura

Voor de actieve vakantieganger is een cruise met de AIDAaura een echte aanbeveling. Dit Duitse schip van middelgrote afmeting legt de nadruk op sportiviteit. De sfeer aan boord van de AIDAaura is erg informeel en ontzettend geschikt voor jongeren of jonge gezinnen. Niet alleen worden er overdag veel sportieve activiteiten aangeboden aan boord maar worden er ook excursies georganiseerd wanneer het schip aan land is. Ga bijvoorbeeld lekker op de fiets de stad verkennen of ga snorkelen in de mooie open zee. De AIDAaura heeft ontzettend veel te bieden aan zijn 1200 passagiers: zo kunnen zij genieten van een van de twee zwembaden en kunnen ze aanschuiven aan tafel bij een van de drie restaurants. Bij de buffetrestaurants kunt u heerlijk dineren én genieten van tafelwijn, bier en frisdrank. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Wilt u graag luxer dineren? Dat kan in het á la carte restaurant tegen een bijbetaling.

De kinderen aan boord worden verdeeld in leeftijdscategorieën zodat ze tussen allemaal leeftijdsgenootjes zitten. Zo is er een kids club voor kinderen van 4 tot 7 jaar, hier worden leuke piratenfeestjes georganiseerd voor ze en de kinderen van 8 tot 13 jaar hebben weer een ander amusementsprogramma. Iedereen kan genieten op de AIDAaura en de bemanningsleden verwelkomen u graag aan boord.

AIDAaura

Tonnage: 42280
Lengte: 203,20
Sterren: 3
Breedte: 28,1
In gebruik: 2003
Aantal passagiers: 1266
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken