Jewel of the Seas

Een van de prachtige schepen uit de Radiance klasse Royal Caribbean schepen is het mooie Jewel of the Seas. De schepen in deze klasse beschikken over glazen muren, waardoor het open karakter van het schip wordt benadrukt. Er zijn diverse faciliteiten te vinden op dit schip, die er stuk voor stuk voor zorgen dat u een schitterende vakantie zult beleven. Zo vindt u onder andere een theater aan boord, waar u kunt genieten van mooie broadway shows. Verder zijn er nog andere faciliteiten, zoals een mooi Vegas-style casino een zestiental bars en clubs en leuke winkels waar taxfree geshopt kan worden.

Dineren aan boord

Qua diner zult u op een Jewel of the Seas cruise niets tekort komen. Er zijn namelijk diverse restaurant waaruit u kunt kiezen, onder andere het hoofdrestaurant, de pizzeria, Chops Grille (Steakhouse) en PortoFino met Italiaanse specialiteiten. Verder kunt u bij Café Latté-Tudes terecht voor diverse soorten koffie. 

Zwemmen en zonnen

Qua zwembaden kunt u uw hart ophalen op een Jewel of the Seas cruise. Dit schip beschikt namelijk over drie zwembaden en drie whirlpools. Tevens is er een Solarium en kunt u gebruik maken van het fitness center met de beste fitness apparatuur en waar u daarnaast sportieve lessen kunt volgen in onder andere Tai Chi. Voor de gamers is er een leuke gamehal te vinden waar elk moment van de dag gespeeld kan worden.

Op de Jewel of the Seas kunt u de meest luxe faciliteiten vinden die er voor zorgen dat uw vakantie en dit maakt uw cruisevakantie tot de ultieme droomvakantie!

Jewel of the Seas

Tonnage: 90090
Lengte: 293
Sterren: 4
Breedte: 32
In gebruik: 2004
Aantal passagiers: 2501
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken