MSC Splendida

Dit indrukwekkende schip is vanaf eind juni 2009 in de vaart en het is een van de zusterschepen van de MSC Divina en MSC Fantasia. De MSC Splendida kan bijna 3300 gasten vervoeren en ruim 1300 bemanningsleden om deze gasten te dienen. Het schip is gebouwd volgens de laatste geavanceerde technologieën op het gebied van cruiseschepen. Bij de bouw is gedacht aan de sfeer die dit schip moet uitstralen. De sfeer is daarom zo gastvrij en gezellig mogelijk, voor het ultieme cruise-gevoel.

Rondleiding op de MSC Splendida

 

Luxe faciliteiten

Dit moderne schip heeft veel faciliteiten zoals een interactieve sportbar, een thalasso ruimte van wel 1500 m2 en een Tex-Mex restaurant dat 24/7 geopend is. Wil je net voor dat extra beetje luxe kiezen? Boek dan een hut bij het exclusieve VIP gedeelte genaamd de MSC Yacht Club. Dit gedeelte bestaat uit 99 bijzonder ruime suites, met eigen bar, 2 jacuzzi's, een solarium, eigen butlerservice en een zwembad met schuifdak. Het schip bevat genoeg relax-lounges met Wi-Fi. De gasten worden op de hoogte gehouden met verschillende tv-schermen waar de route op wordt weergegeven.

Butler op de MSC Splendida

De butler zal u begeleiden bij het betreden van het schip en helpt u met het bagage transport, uitpakken en het verzorgen van een fijne high tea. Bij de butler kunt u ook eventuele reserveringen voor de restaurants, excursies, spa-behandelingen en prive-pary's in de hut regelen.

 

MSC Splendida

Tonnage: 137936
Lengte: 333,30
Sterren: 4
Breedte: 37,92
In gebruik: 2009
Aantal passagiers: 3274
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken