Oosterdam

De Oosterdam is een schip van Holland America Line dat deel uit maakt van de Vista klasse schepen. Deze schepen zijn speciaal voor een jonger publiek ontwikkeld. Dit is vooral in het gebruik van fellere kleuren terug te vinden waardoor het interieur erg modern doet overkomen. Ook met comfort is rekening gehouden. De glazen liften aan stuurboordzijde en bakboordzijde geven u een fenomenaal uitzicht over zee en over de verschillende dekken. Er zijn twee zwembaden op het schip aanwezig, waarvan één voorzien kan worden van een glazen dak op de dagen dat het weer iets minder is. Het teakhouten dek zorgt voor een ultieme luxe en rustige sfeer.

De vier restaurants die aanwezig zijn op de Oosterdam, bieden u gerechten van over de hele wereld welke zijn bereid door de beste koks. Ook over het amusement is nagedacht. Er is een show lounge op het voorschip waar diverse shows voor u worden uitgevoerd. Voor cabaretvoorstellingen bent u bij de Vista Lounge op de juiste plaats. Zoekt u meer culinair vermaak? Bezoek dan een van de kookdemonstraties in het Culinary arts center. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich in het activiteitencentrum helemaal uitleven en de tieners beschikken over een loft dat speciaal voor hen is ontworpen. Er is dus voor alle leeftijden vermaak te vinden op de Holland America Line Oosterdam.

 

Oosterdam

Tonnage: 82305
Lengte: 290
Sterren: 5
Breedte: 32,20
In gebruik: 2003
Aantal passagiers: 1916
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken