Grandeur of the Seas

De Grandeur of the Seas doet zijn naam absoluut eer aan, want het is een grandioos schip om een schitterende cruise vakantie op door te brengen. De kamers zijn recentelijk allemaal onder handen genomen, waardoor deze nu stuk voor stuk beschikken over een flatscreen televisie, een nieuwe badkamer en nieuw interieur. Ook is het schip voorzien van een outdoor bioscoopscherm en is er een heuse Diamond Club Lounge en een Concierge Lounge, die beiden beschikbaar zijn voor een selecte groep gasten.

Zwemmen, shoppen en genieten

Op het dek kan er gesport worden. U kunt een rondje rennen op de jogging track of de uitdagende klimmuur beklimmen. Ook kunt u het fitness center bezoeken waar u tevens gebruik kunt maken van diverse groepslessen. Bent u in voor een leuk spelletje? Bezoek dan de arcadehal. Verder is er nog genoeg te beleven wanneer u een Grandeur of the Seas cruise maakt. Bezoek een van de mooie shows in het Broadway theater, ga iets drinken in de vele bars en lounges, waag een gokje in het uitgebreide casino, geniet in de vele zwembaden en whirlpools of ga heerlijk shoppen in de vele tax free winkeltjes in het shopping center.

Luxe aan boord dineren

Dineren kan op veel plaatsen op de Grandeur of the Seas. Zo is er uiteraard een main restaurant waar voldoende keuze is, maar u kunt ook kiezen voor de specialiteitenrestaurants. Ga bijvoorbeeld voor Viking Crown lounge, Complimentary Park Café, Chef's Table, Chops Grille (steak), Giovanni's Table (Italiaans) of Izumi (Aziatisch, inclusief een overheerlijke selectie sushi).

Door de aanwezigheid van tiener areas en kinderclubs is een Grandeur of the Seas cruise geschikt voor alle leeftijden. Boek uw cruise vandaag nog!
 

Grandeur of the Seas

Tonnage: 73817
Lengte: 279
Sterren: 4
Breedte: 32,2
In gebruik: 1996
Aantal passagiers: 2446
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken