MSC Opera

De MSC Opera is een van de middelgrote schepen uit de vloot van MSC cruises. Dit schip is in een Zuid-Europese stijl ingericht en heeft de focus om intimiteit en gezelligheid uit te stralen. De MSC Opera vaart voornamelijk op de Europese zeeën. Het maakt niet uit of dit nu richting het Noorden of Zuiden is, u kunt altijd genieten van de vele activiteiten die ondernomen kunnen worden aan boord. Zo kunnen de ruim 1700 passagiers dagelijks een frisse duik nemen in een van de twee zwembaden of lekker bubbelen in een van de jacuzzi's. De toegang tot internet is ook altijd mogelijk in het internetcafé, ga daarna lekker een drankje drinken in een van de bars of lounges om vanuit daar verder te gaan naar de discotheek.

De mogelijkheden aan boord zijn zeer gevarieerd waardoor iedereen zijn eigen dag altijd vol kan plannen met dingen die hij/zij leuk vinden. Voor gezinnen met jonge kinderen is het mogelijk om hun kinderen vanaf 3 jaar af te zetten bij de kinderclub zodat zowel ouder als kind van hun dag kan genieten. Voor tieners is het schip ook een groot feest door de toegang tot de Vitual Reality spelletjes en de discotheek. Voor iedere leeftijd en gezinssamenstelling is er dus wat te beleven aan boord van de MSC Opera.
 

MSC Opera

Tonnage: 59058
Lengte: 251,25
Sterren: 3
Breedte: 28,80
In gebruik: 2004
Aantal passagiers: 1712
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken