Rhapsody of the Seas

De Rhapsody of the Seas is een van de schepen uit de Royal Caribbean Vision klasse. Deze klasse staat bekend om zijn zeer compleet uitgeruste staterooms, inclusief nieuwe badkamers, nieuw gedesigned interieur, nieuw meubilair en flat screen televisies. Daarbij is er op dit schip veel te beleven, ook voor kinderen. Het welbekende jeugdprogramma, waaronder de tiener 'hangout-areas', het programma speciaal voor baby's en peuters en diverse andere familievriendelijke activiteiten zorgen ervoor dat een Rhapsody of the Seas cruise geschikt is voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Diner mogelijkheden

Qua diner mogelijkheden is de Rhapsody of the Seas zeer rijk uitgerust. In het mooie Complimentary Park Café kunt u terecht voor heerlijke salades en sandwiches, terwijl in Viking Crown Lounge terecht kunt voor hapklare porties van klassieke gerechten. Tevens is er Chef's Table, voor een intiem diner,en Chops Grille, het bekende steakhouse waar u gebruikt van kunt maken tijdens uw Rhapsody of the Seas cruise. Tenslotte kunt u kiezen voor Italiaans (Giovanni's Table) en Aziatisch (Izumi). Daarnaast is er natuurlijk de main dining room. Er is dus voldoende keuze omtrent restaurants.

Zwembaden, whirlpools en een Spa

Tijdens een Rhapsody of the Seas cruises kunt u gebruik maken van de twee zwembaden of zes whirlpools aan boord. Daarnaast is er een Spa en kunt u genieten van de diverse entertainment faciliteiten op het schip. Er is bijvoorbeeld een mooi casino dat geheel is ingericht in de stijl van Las Vegas. Daarnaast kunt u winkelen in de tax free shops in het shopping center of uw smaakpapillen prikkelen met heerlijke drankjes die in de vele bars aan boord te verkrijgen zijn. Tenslotte is er de mogelijkheid tot het bezoeken van een aerial show en kunt u gebruik maken van de klimwand, het hardloop dek en de arcade hal met vele interessante games.

Boek uw Rhapsody of the Seas cruise voordelig en veilig via Globus Cruise Vakanties.

Rhapsody of the Seas

Tonnage: 78878
Lengte: 279
Sterren: 4
Breedte: 35,6
In gebruik: 1997
Aantal passagiers: 2435
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken