AIDAblu

De AIDAblu is een zusje van de AIDAbella en heeft ook veel vergelijkingen wanneer het aankomt op inrichting en faciliteiten. De restaurant keuze is enorm met maar liefst zeven restaurants. Hiervan zijn er drie een buffet restaurant met elk een eigen thema, namelijk Italiaans, Aziatisch en Internationaal. Maar er zijn ook specialiteit restaurants aan boord te vinden die bezocht kunnen worden, dit wel tegen een bijbetaling. Op de AIDAblu is het beslist genieten door de vele faciliteiten die het schip te bieden heeft. Zo kunt u uw haren laten knippen in de kapsalon, schitterende voorstellingen bekijken in het theater of een gokje wagen in het casino. Doordat vele kosten inclusief zijn die bij andere rederijen vaak nog bovenop de reissom komen, kunt u ongelimiteerd genieten op de AIDAblu. Zo zijn vele fooien inclusief en wanneer u uw diner nuttigt in een van de buffet restaurants zit er ook direct tafelwijn, bier en water bij zonder extra kosten.

Overdag worden er vele activiteiten georganiseerd waarbij de sportieve reiziger zich helemaal kan uitleven, wanneer het schip aan land is hoeft u niks te missen op sportief gebied doordat er vele excursies aan land georganiseerd worden door AIDA. De keus is aan uzelf of u hier aan mee wilt doen. U kiest zelf als passagier van de AIDAblu hoe uw vakantie eruit gaat zien.

AIDAblu

Tonnage: 71100
Lengte: 253,30
Sterren: 4
Breedte: 32,20
In gebruik: 2010
Aantal passagiers: 2050
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken