Celebrity Constellation

De Celebrity Constellation is een van de schepen uit de Millennium klasse. Deze zijn allemaal na het jaar 2000 de zee op gegaan. Alle Celebrity schepen beschikken over de bekende Michael's Club, waar men terecht kan voor meer dan 50 verschillende internationale bieren. Dit is dus een walhalla voor de bierliefhebber. Verder zijn er talloze mogelijkheden tot eten en drinken op de Celebrity Constellation. Zo kunt u terecht in de restaurants op het schip, waaronder het specialiteitenrestaurant Ocean Liners, waar tegen bijbetaling gedineerd kan worden in het decor van de schepen in de jaren twintig en dertig.

Verder kan er op het schip genoten worden van de Conservatory, een serre gevuld met bloemen, planten en fonteinen. Ook is er het indrukwekkende atrium met glazen liften, en uiteraard zijn er winkels aanwezig van onder andere grote merken als Fendi en Versace.

Het amusement vindt plaats in de showlounge, waar genoten kan worden van diverse shows. Tenslotte zijn er zonnedekken en zwembaden, een Aqua Spa met jacuzzi's en sauna's en een Perzische Stoomkamer (tegen bijbetaling). Alle elementen van een heerlijke ontspannende vakantie zijn dus aanwezig op de Celebrity Constellation.

Celebrity Constellation

Tonnage: 91000
Lengte: 294
Sterren: 5
Breedte: 32,2
In gebruik: 2002
Aantal passagiers: 2170
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken