◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Zuid Amerika - 8 dagen op het cruiseschip Celebrity Xpedition van Celebrity Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Celebrity Xpedition

De Celebrity Xpedition is de enige in zijn soort in de Celebrity vloot. Er kunnen 98 mensen aan boord en is speciaal toegevoegd aan de vloot om in een intieme sfeer te cruisen naar de Galapagos Eilanden. Aan boord is er voldoende gelegenheid om te ontspannen in de jacuzzi, sauna of op het zonnedek. Er is ook een lounge en bar aan boord te vinden, waar ruimte is voor een drankje en een dansje. Verder is er het Darwin restaurant waar elke dag in één open zitting kan worden gedineerd. De dranken (huiswijn, bier en fris) zijn inbegrepen bij de prijs, dus u kunt heerlijk genieten op dit grote jacht.

In de bibliotheek aan boord vindt u veel informatie over de Galapagos eilanden en er worden regelmatig interessante lezingen gegeven door biologen die u op de hoogte brengen van alle ins en outs over deze mooie eilandengroep. Een cruise naar de Galapagos Eilanden met een intiem gezelschap maakt u dus met de Celebrity Xpedition.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Celebrity Xpedition en de cruise operator is Celebrity Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken