Celebrity Cruises

Een cruise met een van de verschillende schepen van celebrity cruises, staat garant voor een top cruise met service van de bovenste plank. De rederij is momenteel in Amerikaanse handen maar heeft een Griekse afkomst. Alle boten zijn stuk voor stuk elegant en modern ingericht naar Europese smaak. Iedere Celebrity Cruise bied enkele thema's aan met een speciaal programma waarbij u alles kunt ontdekken, proeven en ervaren. De service staat de gehele reis centraal en dit zult u ook aan alles merken. Zo kunt u iedere avond genieten van een heerlijk culinair diner dat samengesteld is door een van de vele chef-koks aan boord.

Kiest bijvoorbeeld voor de Celebrity Constellation

Een van de cruiseschepen die Celebrity onder haar hoede heeft is de Celebrity Constellation, dit enorme schip heeft alles te bieden wat u maar kunt bedenken. Zo zijn er maar liefst 3 zwembaden en is er een ruim aanbod aan winkels te vinden. De Celebrity Constellation bevaart voornamelijk de Europese zeeën richting Griekenland, Turkije en Noord-Europa. Er zijn binnen en buiten hutten beschikbaar van een grootte van 16m2 en voor wat meer luxe zijn er ook chic uitgeruste suites te verkrijgen met een oppervlakte van maar liefst 60m2.

Geniet van de Celebrity cruises Millennium

De Celebrity Millennium is een ontzettend mooi schip met veel variatie in kamer soorten. Zo zijn de binnen hutten ongeveer 16m2 maar er is ook een penthouse suite met een oppervlakte van maar liefst 133m2. Dit is dus genieten in ultieme luxe. De schepen in de Millennium klasse varen vele verschillende routes en heeft dus ontzettend veel bestemmingen in haar assortiment. Geniet dus van alle luxe met een van de vele Celebrity cruises. Wilt u graag een luxe vakantie boeken tegen een scherpe prijs? Boek dan uw Celebrity cruise bij Globus Cruise Vakanties.
 

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken