Een Zuid Amerika cruise maken met Globus!

Zuid-Amerika is een prachtig continent dat u verleidt op meerdere manieren. Wat dacht u van de Inca's, de Spaanse passie, onaangetaste wildernis en de fascinerende steden? Dit zijn enkele indrukken die u kunt opdoen tijdens een cruise door Zuid Amerika. Ga voor een volledige culturele ervaring en geniet tevens van de natuur op de exotische bestemmingen die het cruise schip zal aandoen. Van prachtige stranden tot gigantische ijsschotsen, tijdens een cruise door Zuid Amerika ontdekt u het allemaal. Heeft u interesse in een onvergetelijke reis door het prachtige Zuid Amerika? Kies voor Globus Cruise Vakanties!

Bewonder de Zuid-Amerikaanse cultuur

Ontdek als natuurliefhebber een waar paradijs op aarde, de Amazone. De unieke flora en fauna die u kunt ontdekken tijdens een cruise in Zuid-Amerika, zal u zeker imponeren. Dit natuurgebied is ruig, 6500 kilometer lang en rijk aan duizenden plantensoorten. Dagelijks worden hier nieuwe ontdekkingen gedaan. Ook diersoorten zijn in grote aantallen aanwezig. Ontdek de tropische vogels tijdens een cruise door Zuid-Amerika en bewonder luipaarden en jaguars in hun natuurlijke habitat.

Ga voor een unieke cruise in Antarctica

Voor de mensen die eens iets anders willen dan een 'doorsnee' reis, is een cruise in Antarctica een uitstekende keuze. Zonder voet aan land te hoeven zetten, zult u toch het hele land zien en een ongelofelijke herinnering ontwikkelen. De immense ijsschotsen waar u tussendoor zult varen, de walvissen die u tegenkomt en de pinguïns aan wal zullen indrukken achterlaten die u nooit van u leven meer zult vergeten. Een Antarctica cruise is een echte aanrader voor de natuurliefhebber die op zoek is naar een unieke vakantie ervaring!

Ontdek het land Brazilië

Bewonder tijdens een cruise in Brazilië de wondermooie tropische paradijzen die dit land u te bieden heeft. De verbluffende architectuur van Salvador de Bahia zal u versteld doen staan, waarna u weg kunt dromen op de bekende stranden van Copacabana. Bezoek het torenhoge monument van Christus de Verlosser in de prachtige bekende stad Rio de Janeiro en bezoek de andere schitterende must sees van dit land. Ontdek het grootste land van Zuid-Amerika middels een Brazilië cruise. Globus Cruise Vakanties biedt u een compleet en uniek aanbod van vele reizen naar deze bestemmingen. Bekijk ze hier online!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken