◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Middellandse Zee - 8 dagen op het cruiseschip Rhapsody of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Rhapsody of the Seas

De Rhapsody of the Seas is een van de schepen uit de Royal Caribbean Vision klasse. Deze klasse staat bekend om zijn zeer compleet uitgeruste staterooms, inclusief nieuwe badkamers, nieuw gedesigned interieur, nieuw meubilair en flat screen televisies. Daarbij is er op dit schip veel te beleven, ook voor kinderen. Het welbekende jeugdprogramma, waaronder de tiener 'hangout-areas', het programma speciaal voor baby's en peuters en diverse andere familievriendelijke activiteiten zorgen ervoor dat een Rhapsody of the Seas cruise geschikt is voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Diner mogelijkheden

Qua diner mogelijkheden is de Rhapsody of the Seas zeer rijk uitgerust. In het mooie Complimentary Park Café kunt u terecht voor heerlijke salades en sandwiches, terwijl in Viking Crown Lounge terecht kunt voor hapklare porties van klassieke gerechten. Tevens is er Chef's Table, voor een intiem diner,en Chops Grille, het bekende steakhouse waar u gebruikt van kunt maken tijdens uw Rhapsody of the Seas cruise. Tenslotte kunt u kiezen voor Italiaans (Giovanni's Table) en Aziatisch (Izumi). Daarnaast is er natuurlijk de main dining room. Er is dus voldoende keuze omtrent restaurants.

Zwembaden, whirlpools en een Spa

Tijdens een Rhapsody of the Seas cruises kunt u gebruik maken van de twee zwembaden of zes whirlpools aan boord. Daarnaast is er een Spa en kunt u genieten van de diverse entertainment faciliteiten op het schip. Er is bijvoorbeeld een mooi casino dat geheel is ingericht in de stijl van Las Vegas. Daarnaast kunt u winkelen in de tax free shops in het shopping center of uw smaakpapillen prikkelen met heerlijke drankjes die in de vele bars aan boord te verkrijgen zijn. Tenslotte is er de mogelijkheid tot het bezoeken van een aerial show en kunt u gebruik maken van de klimwand, het hardloop dek en de arcade hal met vele interessante games.

Boek uw Rhapsody of the Seas cruise voordelig en veilig via Globus Cruise Vakanties.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Civitavecchia (Rome) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Rhapsody of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Civitavecchia (Rome)
  2. Thira (Santorini)
  3. Mykonos-stad (Mykonos)
  4. Piraeus (Athene)
  5. Katakolon (Olympia)
  6. Civitavecchia (Rome)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken