Steden en cultuur cruises

Bent u geïnteresseerd in alle mooie steden en culturen die de wereld te bieden heeft? Dan is een steden en cultuur cruise echt iets voor u. Met een van onze Middellandse zee cruises gaat u naar verschillende steden die allen voorzien zijn van een rijke cultuur. U zult dus onmetelijk veel indrukken op doen van hoe het er ergens anders op de wereld aan toe gaat.

Excursies tijdens een cruise over de Middellandse zee

Bij een steden en cultuur cruise kunt u elke dag een andere stad gaan bewonderen. 's Nachts vaart het schip verder, waardoor het de volgende dag alweer bij een andere stad kan gaan aanmeren. Op deze manier heeft u niets door van het reizen en kunt u optimaal genieten van de verschillende steden en culturen. Zodra er bij een stad wordt aangemeerd, is het mogelijk om zelf de stad te bewonderen of mee te gaan met een excursie. De excursies verschillen vaak, zo zijn ze soms lang en soms kort, soms actief en soms ontspannend. U kunt zelf kiezen met elke excursie u mee wilt gedurende een Middellandse zee cruise. Tijdens een bezoekje aan een stad kun u de diverse mooie gebouwen, kerken en pleinen bewonderen. Ook kunt u deelnemen aan uiteenlopende activiteiten die er op dat moment in de stad te doen zijn.

Boek uw Middellandse zee cruise via Globus

Zoals u zojuist heeft kunnen lezen is een Middellandse Zee cruise een perfecte manier om op een luxueuze en zeer comfortabele manier te genieten van de culturele en culinaire hoogtepunten die de diverse steden u te bieden hebben. Het is een ontspannen manier van vakantie vieren omdat u telkens weer overnacht in uw eigen hut. U hoeft dus niet van hotel naar hotel te reizen, maar kunt wel alle schitterende steden bezoeken. Voor meer informatie over de verschillende bestemmingen van de Middellandse zee cruises, kunt u verder kijken bij het reis assortiment van Globus Cruise Vakanties.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken