Royal Caribbean Cruises

Met ruim 22 schepen in de vloot is Royal Caribbean Cruises misschien wel de grootste rederij van de hele wereld. Alle schepen zijn voorzien van onvoorstelbare luxe en diverse activiteiten. Vervelen zult u zich geen moment tijdens de Royal Cruises. U kunt tal van sportieve activiteiten uitvoeren. Zo is er bij diverse cruiseschepen een ijsbaan aanwezig op het dek, waar u zelf uw ijzers kunt onderbinden of een avond lang kunt genieten van spetterende schaatsshows. Of waagt u zich eens aan de klimmuur of de surfsimulator. Wie kan nu zeggen dat hij heeft gesurft óp een schip? Het zijn stuk voor stuk onvergetelijke ervaringen die u tijdens cruises van Royal Caribbean kunt beleven.

Verscheidenheid aan activiteiten

Zowel voor jong en oud zijn de Royal Cruises aantrekkelijk. Elk schip bevat een promenade waar vele winkeltjes en barretjes te vinden zijn voor een perfecte invulling van een gedeelte van uw dag. Voor de allerkleinsten worden er speciale activiteiten georganiseerd. Deze worden opgedeeld in diverse leeftijdscategorieën. Zo is er vrijwel op elk schip een crèche aanwezig zodat uw in alle rust kunt genieten van de zon op het dek of het schitterende uitzicht met een cocktail in uw hand.

Royal Cruises voor een onvergetelijke vakantie

Wanneer u vakantie viert op een van de Royal Caribbean Celebrity Cruises dan geeft dit u ongetwijfeld onvergetelijke herinneringen. De sfeer op alle schepen is erg informeel en de service is uitmuntend. De schepen beschikken over zeer ruim opgezette zonnedekken. Mocht de zon zich een dagje niet laten zien, dan beschikken de schepen van Royal Caribbean Celebrity Cruises over mooi ingerichte lounges waar u zich even in kunt terugtrekken en kunt genieten van de rust. Een aantal schepen, zoals de Oasis of the Seas en Allure of the Seas behoren tot de grootste schepen van de wereld, wat uw vakantie tot een spectaculaire ervaring zal maken! Royal cruises zijn door de verscheidenheid aan activiteiten zowel voor jong als oud geschikt. Vindt hier online een Royal cruise die precies aansluit op uw wensen. Heeft u vragen of wilt u via een van onze cruise specialisten boeken? Dan kunt u contact opnemen met Globus Cruise Vakanties.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken