Welke cruise past bij u? Wat is het gewenst vaargebied? Welke rederij heeft uw voorkeur? Hoe lang wilt u weg? Vertrekdatum tussen en Bekijk cruises

Caribbean

Witte stranden, wuivende palmbomen, ritmische salsa en kleurrijke cocktails, dat typeert de Caribbean, de meest populaire cruisebestemming op dit moment.

Kiest u voor de Westelijke Caribbean, met bestemmingen als de Cayman Islands, Mexico en Jamaica, of geeft u de voorkeur aan de Oostelijke Caribbean met bestemmingen als St. Thomas, St. Maarten en St. Lucia? Deze cruises beginnen doorgaans in Florida, ook een ideale bestemming om voorafgaand of na afloop van uw cruise een paar dagen te verlengen.

Vanuit San Juan wordt de Zuidelijke Caribische route gevaren met als bestemmingen, Aruba, Curaçao, en Barbados. Maar welke route u ook kiest, u kunt het hele jaar door genieten van een heerlijk klimaat. Een cruisevakantie in de Caribbean is genieten voor het hele gezin!

 

 

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken